GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Tommee Tippee Anytime 6-18 mnd. Silikon Smokk - 2 stk.

Tommee Tippee

CTN-FED32-02

Nytt produkt

108,50 NOK

Tommee Tippee Anytime smokk inkluderer:

  • 2 stk. smokk
Tommee Tippee Anytime smokk særlige karakteristika:
  • Modell: Anytime
  • Producent: Tommee Tippee
  • Alder: 6+ mnd.
  • Type: Symmetrisk
  • Sugedel materiale: Medisinsk Silikon
  • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
  • Godkjennelse: EN 1400

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

Tommee Tippee

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.